Mijbra Fermacell/Knauf Brio Vloerverwarmingsfrees 120×16mm | Freesbeitel | Freesschijf

 85,00 incl. BTW

Gemaakt voor Fermacell / Knauf Brio vloeren

  • Voor buismaat: 16mm
  • Lengte: 120mm

Op voorraad

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

Waarom de Mijbra Fermacell/Knauf Brio Vloerverwarmingsfrees 120×16?

De Mijbra Fermacell/Knauf Brio Vloerverwarmingsfrees 120×16 is een instrument voor professionals die op zoek zijn naar een optimale verwarmingsoplossing. Specifiek bedoeld voor Fermacell en Knauf Brio platen. Met deze frees kunnen gebruikers nauwkeurige groeven maken voor de 16 mm buizen, wat essentieel is voor een effectieve warmteverdeling.

Voordelen van deze vloerverwarmingsfrees:

  1. Perfecte pasvorm: Specifiek ontworpen voor 16 mm buizen, wat zorgt voor een naadloze en effectieve installatie.
  2. Hoogwaardige materialen: Deze frees is gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor een lange levensduur en weerstand tegen slijtage.
  3. Optimale prestaties: De scherpe randen zorgen voor precieze en nette sneden in de Fermacell en Knauf Brio platen, wat resulteert in een professionele afwerking.

Toepassingen:

Dankzij zijn precisie en efficiëntie is deze frees ideaal voor het voorbereiden van Fermacell en Knauf Brio platen voor vloerverwarmingssystemen. Of het nu gaat om een nieuw bouwproject of een renovatie, deze frees zorgt ervoor dat de buizen perfect in de vloer passen.

Conclusie:

Voor diegenen die streven naar nauwkeurigheid en kwaliteit bij het installeren van vloerverwarmingssystemen in Fermacell en Knauf Brio platen, is de Mijbra Fermacell/Knauf Brio Vloerverwarmingsfrees 120×16 de ultieme keuze. Het garandeert niet alleen een perfecte pasvorm voor de 16 mm buizen, maar ook een lange levensduur en superieure prestaties.

Ander varianten: vloerverwarmingsfrees 130×17 harde vloeren, vloerverwarmingsfrees 130×17 hard zandcement/beton of Fermacell/Knauf-brio vloerverwarmingsfrees 125×16.

Extra informatie

Merk

Fermacell, Knauf Brio, Mijbra

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mijbra Fermacell/Knauf Brio Vloerverwarmingsfrees 120×16mm | Freesbeitel | Freesschijf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *