R Floorzz Multiprimer 5L | Voorstrijkmiddel | Primer

 78,59 incl. BTW

  • Inhoud: 5 liter
  • Verbruik: 30 – 35m²

Op voorraad

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

R Floorzz multiprimer 5L

Na het nauwkeurig monteren van de onder andere de voorgefreesde vloerverwarming platen, is het tijd om de laatste hand te leggen aan de afwerking van uw vloerproject. Hier komt de R Floorzz multiprimer om de hoek kijken. Deze primer, of voorstrijkmiddel, is van cruciaal belang voor een optimale hechting en duurzaamheid van de afwerkingslagen.

Toepassing

Nadat de vloerverwarmingsbuizen zijn geplaatst, is het noodzakelijk om de vloerelementen te behandelen met het voorstrijkmiddel voordat de gietmassa wordt aangebracht. Deze stap zorgt ervoor dat de gietmassa stevig hecht aan zowel de vloerelementen als aan de buizen. Dit is essentieel voor een stabiele en duurzame vloerconstructie. Door de vloerelementen te behandelen met het voorstrijkmiddel wordt een solide basis gecreëerd voor verdere afwerking. Hierdoor worden mogelijke hechtingsproblemen voorkomen en de levensduur van uw vloer wordt verlengd.

Eenmaal uitgehard, kan de gietmassa dienen als een stevige ondergrond voor verschillende vloerafwerkingen. Maar de veelzijdigheid van de R Floorzz multiprimer stopt hier niet. Naast het bevorderen van de hechting van de gietmassa, kan deze voorstrijkmiddel ook worden gebruikt voor het aanbrengen van onder andere PVC lijmen. Het is aan te raden om een flexibele tegellijm te kiezen die geschikt is voor gipsgebonden ondergronden. Zo bent u verzekerd van een sterke en duurzame hechting van uw tegels.

Met de R Floorzz multiprimer bent u verzekerd van een solide basis voor uw vloerafwerking, waardoor u kunt genieten van een langdurig en kwalitatief resultaat in uw ruimte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “R Floorzz Multiprimer 5L | Voorstrijkmiddel | Primer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *