R Floorzz Vezelversterkers 30g | Polyestervezels | Renovezels

 2,17 incl. BTW

Op voorraad

* Bij afname van grote aantallen, graag even contact met ons opnemen


Heeft u een vraag? – Whatsapp ons!

Gratis bezorging in Nederland vanaf €100,- Ma t/m vrij voor 14.00 uur besteld, zelfde dag verstuurd.

R Floorzz vezelversterkers

De R Floorzz vezelversterkers bieden een krachtige oplossing om de prestaties en duurzaamheid van uw vloerprojecten te verbeteren.

Compatibiliteit met R Floorzz Producten:

Deze vezelversterkers zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de gietmassa en multiprimer. Hierdoor is een naadloze integratie mogelijk voor optimale resultaten.

Extra Sterkte en Stabiliteit:

Door de vezelversterkers toe te voegen aan de gietmassa wordt de structuur versterkt, waardoor de vloer bestand is tegen scheuren en slijtage, en een langere levensduur krijgt.

Verbeterde Hechting en Duurzaamheid

  • Met R Floorzz Multiprimer: Voor een betere hechting en duurzaamheid, behandelt u de vloer eerst met de R Floorzz Multiprimer voordat u de gietmassa aanbrengt. Dit zorgt voor een stevige basis voor de vloerafwerking.
  • Met R Floorzz Gietmassa: De vezelversterkers worden gemengd met de R Floorzz Gietmassa, waardoor een krachtige en duurzame samenstelling ontstaat die bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

De R Floorzz Vezelversterkers bieden een veelzijdige en duurzame oplossing voor vloerprojecten. Zo kunt u genieten van een sterke en betrouwbare vloerafwerking die jarenlang meegaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “R Floorzz Vezelversterkers 30g | Polyestervezels | Renovezels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *